Horti Online

De uitdaging van Duijnhove

Vacatures invullen

Disciplines: Social Media Advertising, Fotografie

Duijnhove had moeite met het vinden van een assistent bedrijfsleider. Om te ontdekken wat Horti Online voor hen kon betekenen, besloten ze een vacature maandtraject te starten. Dit initiatief bleek succesvol, en daaropvolgend werden er nog eens drie vacature maandtrajecten gestart voor verschillende locaties van Duijnhove.

85.600
Totale weergaven
85.600+
Unieke mensen bereikt
169
Kandidaten
9

Op gesprek geweest

4
Vacatures ingevuld!

Wat hebben we gedaan?

Allereerst begint onze communicatiespecialist, Yvana, met een diepgaand interview om een beter inzicht te krijgen in de functie. Dit interview richtte zich niet alleen op de technische vereisten, maar ook op de bedrijfscultuur en specifieke behoeften van Duijnhove. Met deze informatie hebben we een overtuigende vacaturetekst opgesteld, die we vervolgens adverteren op de social mediaplatformen Instagram en Facebook.
 
Bij elk vacaturetraject zorgen we voor passende foto’s die de functie goed weergeven en aantrekkelijk maken. Onze fotograaf Floor en Yvana werkten samen aan de fotografie. De foto’s geven niet alleen de functie weer, maar tonen ook de bedrijfssfeer en de collega’s. Vervolgens bewerken we deze foto’s in de huisstijl van Duijnhove, inclusief relevante tekst voor de advertentie.
 
Onze advertentiespecialist Michael nam daarna de social media-advertenties onder handen, waarbij we verschillende campagnematerialen testten. Sommige afbeeldingen presteren beter dan andere, daarom nemen we de contentcreatie voor onze klanten zelf ter hand, om zo voldoende materiaal te hebben voor verdere testen en optimalisatie.

Het resultaat

Na slechts één maand van adverteren op sociale media, hebben we alle vier vacatures voor Duijnhove succesvol weten in te vullen! Met een mix van pakkende vacatureteksten, visueel aantrekkelijke content en gerichte advertentiecampagnes, hebben we de perfecte kandidaten weten te overtuigen om bij Duijnhove aan de slag te gaan. 

We zijn ontzettend blij met dit resultaat, en natuurlijk is ook de klant in zijn nopjes! Ze hebben ons beoordeeld met een fantastische 8.5 en waren ontzettend tevreden met het resultaat.