Horti Online

EXPERTISES

Online marketing

Online adverteren kan via diverse platforms. Het gaat erom dat je de juiste persoon op het juiste moment weet te bereiken, via het juiste kanaal of platform. Tezamen met jouw doelstellingen en het budget, kiezen we de meest geschikte kanalen, ontwikkelen een winnaars-strategie, en maken de online campagnes aan.

Adverteren op
sociale media

Wij specialiseren ons in Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Snapchat.

Adverteren op Google

Het meest gebruikte online platform, waar jij op gevonden wilt worden.

Content creatie

Van fotografie tot video, illustraties, blogs of mailings. Bij ons ben je aan het juiste adres voor elk type content!

Marketing automation

Meer resultaat, met minder werk. Daar krijgen wij energie van. Alles om jouw organisatie verder te ontzorgen.

Zakelijk vloggen

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. De dynamiek van de vlogstijl maakt een vlog laagdrempelig en toegankelijk, waardoor je op een unieke manier het échte verhaal kunt laten zien.

Strategie

Wat is een bedrijf zonder plan? In een twee uur durende sessie komen we tot de kern van jouw bedrijf. Dit biedt de essentiële handvaten om gezamenlijk tot succesvolle marketingplan te komen.

V A C A T U R E   A D V E R T I S I N G

Personeel nodig?

Door slim te adverteren op de social media platforms kun je veel effectiever jouw doelgroep bereiken. Je bereikt hiermee niet alleen werkzoekenden, maar ook de latente doelgroep. Dit zijn mensen die niet per se op zoek zijn, maar wel open staan voor een nieuwe uitdaging! En dat zijn er nogal wat. Wij zorgen ervoor dat dit publiek enthousiast wordt gemaakt, en bij jou op gesprek wilt komen. Dit doen wij al vanaf één vacature.

DATA als fundament

We optimaliseren de online campagnes met behulp van data en rapporteren met data. Zo werken we gezamenlijk naar de gewenste doelstellingen.

Zo weet jij precies waar je aan toe bent, en wat je aan ons hebt. En ja, als het volgens jou niet het gewenste resultaat oplevert, zoeken we samen een oplossing.