Horti Online

OVER HORTI ONLINE

Wij zijn niet je doorsnee marketeers, met mooie verhalen, en slecht meetbare output. Wij hebben gevoel bij onze opdrachtgevers, ondernemen samen, en gaan daarbij voor meetbaar resultaat. Jullie succes is ons succes!

Met de juiste spirit ontzorgen wij jou!

“Je behoudt een voorsprong op de concurrenten, zonder dat we hierop focussen. We focussen op jouw eigen kracht. Wij helpen jouw boodschap effectief over te brengen, aan de juiste doelgroep, op het juiste moment.

Zo helpen wij jou te groeien vanuit gevoel, met behulp van online marketing en digitalisering. Dat hoort bij ons, en bij jou.”

Wie zijn wij?

Horti zit in ons DNA.

Met horti-roots, en flinke passie voor online, staan wij voor frisse ideeën en een datagedreven marketing-aanpak. Leuke slogan, maar wie zijn jullie nou echt? 

”Horti zit in ons DNA. Wij zijn eigenlijk één voor één jonge, energieke, innovatieve, enthousiaste en creatieve ondernemers. Buiten de Nederlandse en Engelse taal, zijn wij expert in digitaal. We gaan voor gezamenlijk succes, onvermoeibaar en zijn dol op een goede bak koffie!

Typisch Hollands, of Westlands.. Zo geloven wij dat je verder komt! Ook als we er niet in geloven of er niet achter staan, geven wij het aan. Wij zijn jouw online marketing partner, en onze brandstof is data, meetbaar resultaat. En dat geldt ook voor onze opdrachtgevers. Met data als fundament, gaan wij iedere uitdaging aan. 

Wij integreren de nieuwste digitale ontwikkelingen en online marketing toepassingen in jouw bedrijf.

 Deze digitale tooling en techniek combineren we met het overbrengen van de juiste boodschap. Geen marketing poeha, blijf vooral jezelf. Zo zorgen wij voor de versnelling van jouw (digitale) business door het aantrekken van klanten en kandidaten die bij jou passen, die blijven voor de lange termijn en waar jij een langdurige relatie mee bouwt.

Ook wij doen het liefst zaken met bedrijven die kiezen voor een strategische samenwerking en voor de lange termijn. Toekomstbestendigheid is key, en digitaal speelt hierin een cruciale rol. We’re here to stay. Doe jij met ons mee?

Ons DNA

Het team

Ricardo Prins

Chief Marketing & Data

Michael Blom

Advertising specialist

Yvana Prins

Marketing manager

Arend van der Pauw

Data specialist

Rudy van Duijvenvoorde

Senior allround specialist

Maxime Booi

Zakelijk vlogger & marketeer

Floor de Jong

Fotograaf

Romana Prins

Projectcoördinator New Age Entrepreneurs

Ricardo aan het woord

Mensen die mij goed kennen, zullen mij omschrijven als een bescheiden iemand met een groot inlevingsvermogen, iemand die het beste met iedereen voor heeft, een optimist is, en een hands-on ondernemer die op een positieve manier impact wil maken. Ik ben geboren en grotendeels opgegroeid in het Westland, letterlijk tussen de bloemen en plantjes. Met een vader die kweker is, een moeder bloemist, en verschillende opa’s en overgroot opa’s die ook tuinde, zit de Horti wel in mijn DNA.

Ondernemen is er ook met de paplepel ingegoten, en dat is mij dan ook zeker niet vreemd. Ergens begon ik met een droom om een heel groot bedrijf neer te gaan zetten, veel mensen in dienst te hebben, en veel impact te maken op deze manier. Totdat ik erachter kwam dat deze droom of behoefte helemaal niet uit mijn hart kwam. Wat ik wel graag wil, en wie ik wel ben, is iemand die graag mensen wil helpen. Die het liefste ziet dat mensen, en bedrijven in hun volledige kracht staan. Net zoals ik dat voor mijzelf wil..

Hoe zit het met dat logo?

Was jou nog iets opgevallen aan het logo?  De blaadjes van ons logo hebben een verborgen betekenis.. Als je goed kijkt vormen deze een hart. Vanuit ons hart werken is voor ons key. 
In nieuwe samenwerkingen of collega’s zijn wij altijd op zoek naar de juiste match. Eentje die goed voelt van beide kanten. Vanuit daar gaan wij samen met jou aan de slag en dit doen we het liefst voor de lange termijn.  

Daarnaast staan wij bekend als een marketingbureau in de tuinbouwsector, daar liggen namelijk onze roots. Het blad element in ons logo staat ook voor horti, maar vooral voor de groei van ieder bedrijf. Wel of geen Horti, het is onze passie om bedrijven te helpen groeien.